En friskare kropp

”​Att vara tjugotre år och redan ha varit med om så mycket, dina diagnoser, dina trauman i livet, arbetsskada etc, är inte det jobbigt att leva med varje dag?” Jo, såklart att det är det men det ger mig också en otrolig styrka, det är ju liksom detta som är jag. Jag har en krokigare väg att vandra mot en friskare kropp, men den vägen är inte omöjlig, den är inte dömd för misslyckande – den är möjlig och jag är så redo för mitt livs äventyr. 

Matilda heter jag och är ursprungligen från Småland men hela tonårsperioden levde jag i Halmstad och nu har jag hamnat hos min livs kärlek i Helsingborg. I grunden är jag volleybollspelare men på grund av otäcka skador i mitt/mina knä så fick jag lägga ner proffsdrömmarna, tyvärr.  Istället föddes med tiden nya drömmar och jag är just nu i en uppbyggnadsfas av enfriskarekropp, namnet på både min instagram och min blogg. Jag vill peppa och stärka mig själv, andra och bryta stigmat kring psykisk ohälsa inom träningsvärlden. Att få visa och blotta varenda liten detalj kring min psykiska hälsa, gör mig starkare. Jag får kraft att styrka andra genom att visa på att det är okej, alla är som de är och vi är inte sämre på grund av en ångestattack, på grund att viljan inte riktigt fanns, på grund av att vi tar mycket plats. Oavsett vad det än är, är vi precis lika bra som alla andra. Ja, min väg till enfriskarekropp och ett starkare yttre och inre är krokigare men jag skall vinna. Jag skall använda mina diagnoser, mina syndrom, mina ärr ifrån livet och bli starkare. Jag skall vinna racet mot tröstätande, jag skall fasen bli den bästa versionen av mig själv – en gång för alla. Iår är jag ambassadör på bästa sportgalan, så vi ses där! Har ni frågor så bara ställ dem, vill ni kramas bara kramas, vill ni bara häng ja men visst! Ni kör vi, det är dags att räkna ner dagarna till årets sportevent – SPORTGALAN 8-9  APRIL I GÖTEBORG

INSTAGRAM, Klicka HÄR

BLOGG. Http://nouw.com/enfriskarekropp